Om mig

Hej,

Jag som skriver nidvisor här, är en typisk fyrtiotalist. Med ålderns rätt kan jag kalla mig filosof, författare och skriftställare. Jag njuter av mitt vardagliga liv – varje dag.

Jag har bloggat på olika plattformar haft ett flertal hemsidor och bloggsidor sedan millenniets början, men har nu fastnat för denna blogg. Jag blandar och ger ur olika infallsvinklar och vrår.

Folkskolans 7 år var mest pest och pina, därför började jag läsa in betyg först som 35-åring. Efter högskoleprov på 90-talet läste jag medicin, pedagogik och retorik på Universitet och högskolor.

Under två mandatperioder i millenniets begynnelse, kämpade jag för svenska folket som politiker i kommun och län. Under ungefär samma period stod jag upp för svenska folket i svenska kyrkan.

Någon undrar säkert om jag aldrig har arbetat? Jodå, jag började arbeta som fjortonåring och har sedan dess arbetat som målarlärling, trädgårdsarbetare, textiltekniker, vävlagare, knackat jacquardmönster, svetsare, grovplåtslagare, rörläggare, bilbältesutvecklare, sjukhustekniker och medicintekniker.
Det var nog det mesta.

Som pensionär med många års arbetslivserfarenhet, föreningsarbeten och politiska sysslor med mycken livserfarenhet, tar jag mig rätten att uttrycka mig som det behagar – mig. Oftast tänker jag rätt, men någon gång kan det hända att jag tänker ”olikt” andra. Kanske, jag då korrigerar mitt tänkande.

”Take care, out there”.