Några tankar inför valet i höst

Vänsterpartiet
Jag kommenterade @AnderssonUlla om sanningen med vindsnurror kontra kärnkraftverk på Facebook. Det tog två minuter, sedan var vi inte vänner på Fb längre. Tänk att inbillad sanning kan vara så befängt viktig så att man inte ser den verkliga sanningen. Strax val Ulla.

”Alliansen”
Visst är det oerhört märkligt! Under tiden 2006 till 2014 var militären ett särintresse. Nu skriker samma personer i C, Kd, L och M om att det ska satsas oerhörda pengar på samma särintresse. Finns det någon som på allvar kan tänka sig att rösta på dessa dårar i kommande val?

Sverigedemokraterna
Här varnar Åkesson för rysk upprustning – hånas av Reinfeldt” Avdelningen Internet glömmer inte. Den skada som Reinfeldt gjorde på Sverige är ofattbar.

Långnäsor
Å, ni tanklösa, kortsynta, långnästa politiker! Ni var så upptagna m att häckla o hindra SD att ni inte såg den uppgillrade fällan, ni curlade ryssen ända in i mål, era klantskallar. Med hjälp av det farligaste islamistpartiet MP. Sitt ner i bänken! Och skäms! Tro inte på tomten!

”Migranter”
Cirka 1 miljon migranter utan arbete. 1 miljon x 18’000 kr i månaden. Torde röra sig om 18 miljarder per månad. Lägg till kostnad för tolkar, advokater, skadegörelse, polisutredningar, domstolar, fängelsevistelser. Tänk så många liter drivmedel staten kunde kompensera industri och lantbruk med, med dessa pengar.

Statsminister
Sverige har begåvats med en stark och klok statsminister i Magdalena Andersson, men en otroligt sinnessvag och oklok miljöminister i Annika Strandhäll. Frågan Socialdemokraterna (S) bör ställa sig, är om Strandhäll stjälper S med sitt enfaldiga vindsnurrande?

Korruption
Magdalena Andersson och regeringen har varit så motvilliga till att ta emot flyktingar från Ukraina? För bara någon månad sedan skickades flygplan iväg för att hämta hit afghaner, är det bara jag som finner detta märkligt?
Är det en viss folkgrupp som styr migrationsverket?

För tredje året i rad har Sverige slagit rekord i antalet utdelade medborgarskap. Foto: Pixabay

Ukraina
Ukrainska kvinnor och barn försöker sätta sig i säkerhet så deras män och pappor kan slåss för sitt land, men kvinnorna och barnen får slåss mot vuxna ”mena-pojkar” för att ens kunna ta sig ombord på tåget.

Klicka här för att se filmen från kaoset!

Det finns många tankar om och kring kommande val. Det ovan ristade är bara en liten del av mina tossiga tankar. Ni ska då veta att jag långt ifrån är ensam om dessa. Det diskuteras mycket kring fikaborden i Sverige.

”Det värsta är inte de onda människornas ondska utan de goda människornas likgiltighet”. (Martin Luther King)

Errare humanum est, perseverare diabolicum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s