Covid – en vanlig förkylning

För er som ännu inte hat fattat. För er som ännu inte har förstått!

Ni som tror att detta handlar om en vanligt förkylning! Se, lyssna och lär. De som drabbas hade nog tänkt sig en annan behandling. De som drabbas hade nog tänkt sig ett annat liv.

I det här inlägget slipper ni lyssna på pipande larm och väsande ljud från de livsuppehållande maskinerna. Till det får ni försöka använda er goda fantasi. Bara se och lyssna.

Jag har arbetat som ingenjör inom sjukvården och arbetade ibland ganska tätt tillsammans med IVA-personal när jag startade dialys av normalt svårt sjuka – under normala förhållande – med normal skyddsutrustning.

När det gäller behandling av covid-patienter gäller helt andra förhållanden. Om du inte är nedsövd, så ser du personalen runt dig som rymdvarelser. Har du mardrömmar på grund av mediciner, blir upplevelserna minnen för livet.

Det här är inget skrämselinlägg. Det här är inget tjat om vaccination. Det är bara en berättelse om hur det kan bli om Du inte skyddar Dig och är försiktig ute i samhället. Minns att spanska sjukan tog 50 miljoner liv! Snart är vi där!

Tvätta och sprita dina händer noga. Om du inte är vaccinerad, håll tydligt avstånd till omgivningen. Det är mitt råd för framtiden. Den här pandemin inte över på långa vägar.

Lycka till med Er framtid!

Errare humanum est, perseverare diabolicum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s