ETC och inbillad rasism

Jag får frekvent e-post från Andreas Gustavsson, chefredaktör på tidningen ETC. Han Andreas förfasar sig över rasismen i Sverige. Naturligtvis är det han Andreas och de andra verklighetsfrånvarande i landet Stockholmien som ser fasorna i Sverigedemokraterna.

Tyvärr ser han och en miljonen andra blinda stabbor i landet Stockholmien inte skogen för bara träd när han utan vidare med en dåres envishet klankar på 1,2 miljoner svenska medborgares ställningstagande i valet 2018. Tyvärr vägrar han och övriga i Stockholmien se fasorna med 0,3 miljoner väljares fullständiga dårskap.

Därför följande DM på Twitter till ”den gode” Andreas:

Hej Andreas.

Det är inte SD och inbillad rasism som stör mig och många svenska medborgare med mig. Det är ”klimat- och miljöfascisterna” Mp:s makt i regering och riksdags korridorer.

Hur ett litet parti med 4,2 procent av 6.5 miljoner väljares röster och endast 10 av 349 mandat i Sveriges riksdag kan ha sådan makt förvånar många svenska medborgare. I synnerhet förvånas vi något äldre medborgare.

Ni i landet Stockholmien har alla kommunikativa möjligheter, men vi på landet – Landet saknar dessa möjligheter och är oerhört beroende på överkomliga drivmedelspriser.

Dessutom är vi på landet – Landet beroende av en levande landsbygd för överlevnad. Lokalodlade livsmedel du vet. Så kontentan av detta lilla inlägg är att vi i landet – Landet förfasas inte över någon inbillad rasism! Utan vi på landet – Landet förfasas över klimat- och miljöfascisternas brist på humanism.

Vi 9 miljoner svenska medborgare utanför landet Stockholmien bildar idag små öar av motståndsrörelser mot det klimat- och miljöfascistiska imperiet i Sverige riksdag.

Det var nog allt för idag Andreas. Må gott och lev väl i din kammare.

————————-

Jag förmodar och på goda grunder att det kommer ett varmt DM tillbaka, eller så skiter han i att kommentera, precis som alla andra verklighetsblinda och verklighetsfrånvända PK-folk.

Concordia civium murus urbium

3 kommentarer på “ETC och inbillad rasism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s