Miljöfascismens dagar är räknade

Det lär finnas ett obildat parti i Sveriges riksdag. De kallar sig för miljöpartiet. Vad jag kan förstå bör ”språkrör” ha personlig kunskap om jordens miljö och klimat om man tvunget ska deltaga i och ståta med epitetet ”miljöparti”.

Vad jag kan läsa mig till av deras CV:n så saknas det mesta rörande kunskap om jordens miljö och klimat i ”miljöpartiet”. Man kan enkelt uttrycka det som att de svävar i det blå likt CO2 i fallet miljö och klimat!

Stockholms teve frågar stockholmare vilket politiskt parti de tycker är värst i landet. Så klart att Stockholmarna anser Sverigedemokraterna vara det värsta partiet. Naturligtvis struntar teve i att fråga folket på Landet.

Om man hade frågat mig eller vem som helst i landet – Landet, så hade de flesta av oss utan tvekan svarat miljöfascisterna Mp.

Är vindmöllor verkligen bra for miljön och klimatet? Eller är möllorna bara bra för miljöpartiets ”språkrörs” dåliga samvete – och växande plånböcker?

Har ”språkrören” verkligen tänkt igenom vad deras eländiga politik leder till? Enligt mig, medverkar möllorna till otrivsel bland de boende under möllorna.

Vi som vet, vet att möllorna står stilla och kostar pengar när det är iskallt och stekhet i landet – Landet. Det är när det är iskallt och stekhett som vi behöver elenergi för värme och kylning.

Dessutom mördar och utrotar möllorna våra fågelarter och fladdermöss som jagar insekter nära möllorna. Speciellt de sista stora fåglarna slaktas i massor.

Bild från Twitter

Med tanke på vad miljöfascisterna gör i och med Sverige, önskar jag att detta pyttelilla parti, med all sin svårbedömda och oerhört ondskefulla makt över Sveriges riksdagsledamöter, bara kunde sprejas bort från de beslutandes korridorer och rum i huset på Helgeandsholmen.

Enfrågepartiet miljöfascisterna Mp har inget i ett modernt demokratiskt land att göra. Deras idéer och metoder försvann i och med att sista häxbränningen försvann år 1704.

Tyvärr går regeringspartiet Socialdemokraterna miljöfascisternas ärenden. När ska övriga partiers 339 ledamöter i Sveriges riksdag vakna upp och inse det horribla i att Sveriges minsta parti skall försöka rädda jordens miljö.

Vi har ju inte ens egen elenergi i södra Sverige för en kommande sträng vinter, då Norrland behöver sin vattenel för tillverkning av ”batterier” och flytten av Kiruna.

Följande elkraft har miljöfascisterna Mp tagit från oss i södra Sverige!

Barsebäcks kärnkraftverk
Ringhals kärnkraftverk
Oskarshamns kärnkraftverk

Sveriges landyta är endast 3 promille av jordens landyta, Alltså är Sverige ett pyttelitet land. Att då tänka tanken att Sverige ska kunna rädda jordens miljö och klimat verkar på mig vara oerhört intelligensbefriat.

Det här borde bekymra miljöfascisterna mer än lite bilavgaser i Sverige!

Slutligen!
Den som funderar på och förleds tro att jag verkligen hatar miljöfascisterna MP, så kan ni slå det ur hågen direkt. Jag hatar den så kallade politiken som miljöfascisterna Mp representerar och som förstör vårt/mitt lilla land Sverige.
Så de så!

Annat miljötänk!

Vi hade ju inget miljötänk

Lilla istiden in på 1800-talet

Sant eller falskt om miljön

SMHI:s statistik förbryllar

Solen dominerar klimatet

3 kommentarer på “Miljöfascismens dagar är räknade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s