Mötet med Sabina

Jag fick direkt ögonkontakt med Sabina, när hon kom nerför trappan till entrén! Varför visste jag inte då och gör det ännu inte? Det bara blev så.

Sabina var en mycket vacker välväxt kvinna med sval skönhet och kort burrigt mörkt hår. Hon hade långa ben och en skön mjuk gång.

Hennes klädsel var återhållsam, med ljust beige långbyxor, vit blus och gul v-ringad tröja. Hennes klädsel passade bra ihop med hennes hår och ögon.

När hon lämnade in rumsnyckeln och lade händerna på receptionsdisken, såg jag att hon hade långa smala och mycket vackra händer. Naglarna var målade med en svagt ljusröd färg.

En historia som blev mycket mer, än vad jag någonsin kunde eller ville drömma om. Sabina tog mig till sitt hjärta med hull och hår. Jag tappade fullständigt all vett och sans.

Jag anlände till hotellet redan vid lunchtid.

Min eftermiddag gick åt till att packa upp och göra mig hemmastadd på hotellet. Uppackning går alltid snabbt, då jag har allting välordnat i väskan. Jag gick sedan ut för att utforska omgivningen då jag tycker om att träffa människor.

Den här första dagen skulle vi samlas i entrén för den vanliga presentationen och för att gå igenom den sju dagar långa vistelsen.

Efterhand som man samlades i entrén, kunde jag se att det som vanligt bildades små grupper av deltagare. Många trivs ju bäst med människor som känns bekanta.

Några av deltagarna kom från samma platser och hade varit på seminarier tidigare. Därför höll de naturligtvis ihop.

Ledaren som var en vänlig oftast lätt leende själ och anställd utbildare från företaget, tog ledningen över alla oss noviser. Han sökte sig direkt till Sabina, för att försöka nå hennes gunst och sällskap.

Troligen hade han passerat gränsen, när och där de tidigare hade arbetat tillsammans. Därför fick han inget gehör. Sabina ställde sig helt kallsinnig till ledarens alla försök till närmanden.

Det fanns fler unga kvinnor runt trettio år med på kursen, men ledaren visade dem bara vanlig normal ledaruppmärksamhet.

Männen var av skiftande ålder från 25 till 55 år. De yngre hade träffats tidigare och kände varandra. De höll ihop i en grupp.

Kvällen avnjöts på en liten restaurang några hundratal meter från hotellet.

Vi bröt upp tidig, eftersom vi skulle åka till platsen för vårt seminarium, tidigt följande morgon. Företaget låg på andra sidan av staden.

Sabina och jag bodde på samma våning och bara ett par rum från varandra. Korridoren var ganska lång utan fönster, med mjuka vinröda mattor på golvet och mörkt bruna dörrar till rummen.

Sabina och jag dröjde oss kvar lite för att prata om kvällens lilla fest. Hon var så lätt att prata med. Vi verkade ha samma syn på människor och samma djupa vetenskapliga intresse. Vi hade även ha samma syn på klädkoder.

Efter någon halvtimme önskade vi varandra god natt och skiljdes vi åt. Trots resan, tog det en stund at sova på grund av mina funderingar om Sabina.

Jag hade inte någon som helst anledning att fundera om och kring denna tjusiga och paranta kvinna Hon var ändå ett mysterium. När hon kom nära mig kände jag en svag doft av någon dyr parfym.

Hon satte en massa myror i huvudet på mig, utan att jag ville det.

Fortsättning följer…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s