Ställ era platser till förfogande

Har Sverige världens bästa sjukvård? Kanske. Tyvärr har inte region Hallands M-politiker byggt någon sjukvård att yvas över.

Bild: Jan Sjöberg

Region Hallands sjukvård suger! Region Hallands sjukvård lider av ett svårt systemfel! Region Hallands sjukvård går på knäna! Region Hallands politiker sliter ut vårdpersonalen!

Region Halland behöver byta ut hela sin politikerkader mot vårdpersonal! Snarast!

Jag hade ”tillfälle” att under nio timmar och femton minuter, syna akuten på före detta Länssjukhuset i Halmstad, numera kallat för det mer ohemula Hallands sjukhus, Halmstad.

Om jag hade varit arbetsgivare (politiker) på en sådan stor industri som region Halland i god moderatpolitisk anda får anses vara, hade jag ställt min plats till förfogande, för länge sedan.

Vi som är läskunniga, kan läsa följande under regeringen.se om Kommuners och landstings uppgifter: ”Landstingens obligatoriska uppgifter är hälso- och sjukvård, samt tandvård för barn och ungdomar upp till 20 års ålder.”.

Region Hallands 150 folkvalda (ledamöter och ersättare) borde ta sig en seriös funderare på vad man har i en så viktig funktion som sjukvården att göra.

Dagens ”folkvalda” begriper inte ett skvatt om vad sjukvård egentligen är och borde vara! De kan med tvekan och på sin höjd leka med tåg och bussar, men det äv väl också allt.

Jag kommer vid varje tillfälle jag får, att rekommendera samtliga ordinarie ledamöter och ersättare i region Halland att söka sig till förskolor runt om i regionen.

Jag vill att de ska berätta de sagor som region Hallands politiker på alla sätt försöker få oss mogna och myndiga väljare att tro på.

För jag tror på fullt allvar att barnen på förskolorna förstår att uppskatta dessa politiska sagor som mycket mer underhållande än vad de sjuka som tvingas besöka regionens politiska sjukvård gör.

Dessutom är det inte säkert att vi svenska medborgare förstår vad läkarna säger idag. Troligen får vi precis som flyktingarna begära tolk för att förstå läkarna idag.

Ett citat är på sin plats: Den som frågar har inte fel.

Extra; Vad får vi för pengarna?

En kommentar på “Ställ era platser till förfogande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s