Jag saknar sanningen

Det fanns en tid då sanningen var viktigare för medborgarna än lögnen! Då klättrade sanningen i berg, medan lögnen stod sig slätt.

Idag är lögnen ett vapen för att undanhålla medborgarna fulfakta. Nu klättrar lögnen i berg, medan sanningen för ett allt mer undanskymt liv fyllt av skam.

Vi hör ständigt hur så kallade myndigheter berättar sagor för oss medborgare. Det är som om de så kallade myndigheterna försöker överträffa varandra i ett ljugmål.

Hela världen stängde ner och gick i karantän, medan Sverige skulle uppnå en flockimmunitet. Sverige kom inte närmare någon flockimmunitet, men våra gamla dog som flugor på grund av brist på syrgas och näringsdryck.

Märkliga ”medicinmän” diagnostiserade åldringar hemifrån efter muntlig berättelse av okunnig personal. De – ”specialisterna i allmänmedicin” vågade inte besöka äldreboendena av risken för att bli själva bli smittade.  

Då var det enklare att meddela recept på palliativ vård, så blev läkarna av med problemen. Att sedan människor dog i svåra våndor på grund av att de blev nerdrogade med morfin struntade man i fullständigt.

Jag har sökt siffror på hur många stackars åldringar som tvingades dö på grund av svår ångest vid långsam kvävning, men jag har inte lyckats hitta några sådana siffror. Jag förmodar att lögnen klättrar i berg här medan sanningen står sig slätt.

Det märkliga är att ett politikertroll i min kommun kom och påstod att hon var stolt över coronaåret i äldreomsorgen! Detta politikertroll ersatte en tidigare mycket duktig och omtyckt chef.

Hur man kan vara stolt över en verksamhet som saknar syrgas för äldre människors överlevnad övergår de flestas förstånd. Dok ej M-politikers, naturligtvis. För M-politiker är pengar betydligt viktigare än människoliv. Tanken faller ofelbart på 30- och 40-talens Europa.

Det som diagnostiseras väl, kan kureras väl. 

Må politikerna vara dig nådig.

Ps.
När ska ”ansvarigas” huvuden börja rulla tro?
Ds.

2 kommentarer på “Jag saknar sanningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s