Brev till svenska medborgare

Tyvärr saknar jag bildens ursprung.

När jag började arbeta som fjortis 1960 så blev jag lovad guld och gröna skogar. Idag har guldet förvandlats till smuts av högerpartister (M) och skogarna har skövlats av Mp. Med andra ord blev guldet till sand och de gröna skogarna till tändstickor med ”brunt plån”.

Reinfeldt införde apartheid genom sina jobbskatteavdrag. Det var ju en miss som både han och Uffe Kristersson får lida av fortfarande. Vi får absolut inte glömma att Calle Bildt gav hela världens ”äldre” pensioner från vår svenska pensionskassa 1993. Det var och är fortfarande ett förskräckande brott mot oss svenska medborgare!

Många av mina tidigare arbetskamrater från 1960, som inte fick möjlighet att studera och ”växa intellektuell” lever på landets allmosor nu. Många är änkor till arbetare som kom till Sverige under 50- och 60-talen. De är förskräckligt fattiga. Några har dåliga tänder med svåra följdsjukdomar. Några har drabbats av diabetes 2 på grund av simpel och näringsfattig kolhydratkost.

Kontentan av det hela är att Sveriges bombastiska men oerhört naivistiska politiker borde satsa mycket mer på de svenska medborgare som en gång i tiden gjorde Sverige stolt som nation. Som gjorde Sverige till en trygg plats värd att leva på.

Ett uttryck som politikerna bör ha i minnet fram till valet och även efter valet: ”jag är inte politiker, jag är mina väljares tjänare!”.

Sverige består av 9,3 miljoner svenska medborgare, men hela 10,4 miljoner invånare. Av de 1,1 miljoner ickesvenska medborgare, har 840’000 särskilt uppehållstillstånd. 40 procent av dessa har ingen egen identitet, eller så har de multipla identiteter.

Någon föreslog att Sverige borde dra in alla samordningsnummer och börja om, med fingeravtryck den här gången. På så vis kommer vi åt allt fuskande med multipla identiteter. Sedan kan vi börja om därifrån. Om det är rasistiskt? Nej då. Minns gärna ”mätningarna” av svenskheten under 1920-talet.

Sverige har på relativt kort tid förändrats från ett land med en av Europas mest homogena, starka och trygga befolkning, till ett svagt mångkulturellt samhälle, med dagligt bestialiskt våld.

Ha gärna Dr Martin Luther Kings ord i minnet: ”Det värsta är inte de onda människornas ondska, utan de goda människornas likgiltighet”.

Läs gärna Richard Sörmans – Vem ser vårt existentiella lidande? Mycket tänkvärt.

Ha det gott i den sköna sommarvärmen.

2 kommentarer på “Brev till svenska medborgare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s