Lite viktigt personligt

Lite viktigt i detta fallet, i detta blogginlägg, har med min vikt att göra. Kanske och på grund av min obändiga vilja att utvecklas att jag skapade motvilja hos några ”konkurrenter”. Hur som helst anser jag mig ha blivit mobbad.

När jag fick nog av trakasserier och olika barnsliga påhopp, tröttande jag och berättade sanningen om och för mina plågoandar. Sedan gick jag hem med ett lättat hjärta och friskt samvete.

Naturligtvis tog denna historia hårt på psyket varför jag började tröstäta och nådde efter et tag en ohälsosam vikt. Vännerna påstod att det gick fortare att hoppa över mig är att gå runt. Min vikt blev besvärande med ett BMI på 32.

Kanske på grund av fem års bekymmer att jag utvecklade min KML? Enligt forskningen kan KML orsakas av antingen elak mobbning eller joniserande strålning, eller båda, och jag blev utsatt för båda.

Efter några månader i frihet, började jag ett ständigt arbete för att bli av med överskottsvikten. Jag började med Viktväktarna, med förstod ganska snart efter att ha läst trovärdig forskning att detta inte var rätt metod eftersom man åt en extremt och farligt fettfattig kost.

Jag började då titta på Markazits – mamma äter inget vitt och Montignac – Low carb. Senare även Kostdoktorn, numera Diet Doctor.

På grund av min förvärvade KML och medicineringen mot KML har magen blivit känslig för kolhydrater och sötsaker. Därför kan det ibland hända att min mage blir lös. Ibland vaknar jag av att magen är i ”upplösningstillstånd”. Då måste jag omedelbart uppsöka toaletten.

Jag började därför kika på boken av bortgångne Staffan Lindebergs Maten och folksjukdomarna (slutsåld) och Martina Johanssons Keto/Biohacking.
Nu senast den trevliga boken om Smala människors sju hemligheter.

Idag med en kost där jag mår bra och sover gott hela nätterna förutom något antal nattliga toabesök,, har jag idag nått en vikt om 73 kilo och ett BMI på 25. Normal BMI anses vara mellan 20 och 25.

Snart har jag förhoppningsvis kommit ner i en vikt så att jag kan börja jogga lite försiktigt. För jogging är en fantastiskt befriande motion, både kroppsligt som psykiskt.

Avslutar med ett citat: Läkaren behandlar patienten, naturen läker honom.

Må gott och lev väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s