Välkomna till min nygamla blogg

Hej!

Varför bloggar jag?

Lite filosofiskt funderar jag på varför jag bloggar på den här nya WordPress-plattformen? Har jag ett behov av att synas eller finns det andra mer diffusa anledningar? Jag tror att det innerst inne finns ett behov av att prata av mig.

Jag har bloggat under olika skepnader och namn såsom politiker, reseledare och golfspelare med olika namn på flera olika plattformar sedan år 2000, men har nu fastnat för den här WordPress-plattformen och med Blogg 46.

Jag filosoferar ofta om hur naturen fungerar. Hur många vet hur ett vanligt blomblad ser ut och hur det fungerar? Hur naturen fungerar i symbios med vartannat. Det är för mig en osynlig kunskap om vår natur.

Just nu är min kunskap om naturen och sambandet mellan koldioxid och växtlighet ganska bred, men inte så djup. I och med mitt funderande och filosoferande kommer det troligen små texter och bilder om vår fantastiska natur.

Troligtvis blir det även texter och bilder om det märkligaste som finns på jorden – människan. Jag hoppas att det jag skriver kan vara intressant att läsa.

Ha det gott alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s