Det faller ett stilla regn

Idag var det tänkt att spela en runda golf med vänner. Gårdganes muskelbristning är lugn idag efter mycken terapi igår kväll och inatt. Eventuell blödning i muskeln avtog efter ispåsen. Voltarenen har även den gjort nytta.

Enligt företaget går denna salva ner på djupet till cirka 1,5 centimeter. Sedan tillkommer en god tanke med, för tanken anses kunna flytta berg.

Åter till verkligheten! Att frivilligt spela golf i regn är ingen höjdare. Saker och ting skall upp och ner i blöta fickor med blöta händer. Då är det bättre att vänta ut regnet och spela en annan dag, eller om regnet slutat, senare idag.

Förhoppningsvis tillfälligt blir det till att hitta nya infallsvinklar till bokskrivandet. Jag har skrivit mitten och slutet på \”Hon dog av lycka\”, vilket har en fortsättning i en ny historia. Tyvärr lider jag just nu av brist på \”börjor” och behöver ta hjälp av en kunnig författare.

Jag önskar alla en skön dag under filten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s