En fantastisk golfresa

Jag är ofta ute på ”nätet” och tittar efter resor och då specifikt golfresor. En golfresa som verkar attraktiv att avsluta årets golfsäsong med, är resan med Cevingolfs Veronica och Niklas. Frun och jag har varit med på Kanarieöarna och i Portugal. Allting är mycket proffsigt upplagt med träning, spel och gemenskap på kvällarna. Hotellen vi bor på håller en mycket hög standard.

Klicka på länken – Följ med till Costa Navarinio – för att se bildspelet.

Om en stund ska frun och jag bli kulturella. Vi ska lyssna till Bach i Småland med Bach Collegium Småland. Jag är inte säker på att frun gillar musiken, men eftersom jag sjungit sådan musik och hon varit med vid konserterna vill hon följa med mig och lyssna. Referat kommer kanske senare.

Ha det skönt i sommarkvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s