En dag på jobbet

Idag blev det en liten golfrunda med TT-ligan. Tyvärr hade folket sabbat spelet genom att sprida ut klibbiga kemikalier på greenerna. Jag som redan proppar i mig kemikalier i form av Glivec tycker inte om att vandra omkring i detta kemikaliska elände, så jag spelade bara fram till green och plockade sedan upp min boll.

På hemvägen efter att ha spelat nittonde hålet med vännerna gick jag förbi denna vackra ”fontän”. Den uppmärksamme kan ana mamman med åtta små dunbollar till höger i bilden.

Väl hemma tog jag fram familjens lilla stekjärn för att göra mig en ostpaj. Stekjärnet har en innerdiameter om 12 centimeter. Det är precis lagom för en person.

Så här blev resultatet. Tillsammans med en kopp starkt kaffe, klarar man sig gott fram till kvällens måltid. Idag ville frun att jag ska sno ihop hamburgare med hemlagade biffar, men det kommer troligen i et annat inlägg.

Ha en skön eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s