Oväder i väst

Det var inget badväder idag tisdag. Det blåste så vintermössan blåste av och höll på att hamna i vattnet bakom mig. Platsen heter Jansa brygga och är en badplats för flitiga vinterbadare. Dock är jag ingen sådan. Jag fryser bara jag tänker tanken.

Platsen ligger utmed Prins Bertils stig som är en av Halmstads berömda motionsleder. Den är 18 kilometer lång. Om man går från turistbyrån till slutstationen är belöningen en glassbar med smarrig glass. 

Må gott och lev väl därute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s