Lite lyx bland oroligheter

Ett inlägg lite utanför politik och annat elände.

Frun och jag hade diskussioner om vad vi skull ha till middag. Hon åkte iväg för att motionera tillsammans med en väninna. Vi skulle fundera på det och höras av.

Efter några timmar ringde hon och frågade vad jag tyckte om fisk till middag? Hon blev sugen på fiskbilens fisksoppa, men eftersom jag är inne i en LCHF-period köpte hon räkor och gravad lax till mig.

Naturligtvis öppnade vi en liten flaska vin som passade alldeles utmärkt till våra fiskliga rätter. Så här såg min enkla måltid ut. Inga kolhydrater här.

Nu står en sig till nästa gång. Undra vad det kan bli för förtäring i morgon? Under hela förra vecka hade vi samma maträtter, men olika tilltugg. Hon oftast potatis och pasta, medan jag äter \”grönsaker\”.

Om det stöter på problem? Nej, då hon skalar och kokar sina tilltugg medan jag täljer till mitt gröna.

Nu lita annat. Ha\’ de folks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s